Consultancy

Lees meer over Consultancy

Tot het ervaringsaanbod van IMS de gruijter & partners / IMS Recruitment Services BV behoort ook consultancy op beleids- en strategisch terrein.
Vaak heeft onze consultancy de vorm van een organisatorisch advies aan leidinggevenden. Zo begeleiden wij een aantal gemeentesecretarissen door praktijkgebaseerde ondersteuning en geven organisatie advies aan directeuren/eigenaren van ondernemingen en instellingen. Soms heeft consultancy de vorm van een advies aan een opdrachtgever voor een interim-opdracht. Als zodanig is het een voorportaal van een opdracht voor interim management.
Heel specifiek hebben wij intern veel kennis en expertise op het terrein van de wereld en de markt van de energietransitie in de industrie en de overheid middels consultancy bij overheid en bedrijven. Dit  consultancy werk wordt uitgevoerd door een van onze partners en is mede gebaseerd op een jarenlange kennis en ervaring binnen de energie markt.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.